Verhuur

Hoe werkt het?

Avonturenbus is hét adres voor het huren van leuke themakisten!

 

Elke themakist kan worden gebruikt voor diverse sub-thema’s. Avonturenbus heeft voor u alvast een aantal sub-thema’s samengesteld, maar op verzoek kunt u  de inhoud ook zelf samenstellen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Elk sub-thema bevat maximaal 15 verschillende spelletjes en activiteiten, waaronder ook de aankleding van uw feest of evenement. In de Agenda ziet u wanneer de themakist beschikbaar is. 

Prijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 24 uur.

Begeleiding

Avonturenbus biedt voordelige begeleiding bij alle themakisten. Voor 35,- per uur per begeleider bent u tijdens uw feest of evenement verzekerd van een professionele en pedagogisch verantwoorde begeleiding bij de spellen en activiteiten van de themakist . Ook begeleiding bij andere spelen en atracties kan worden verzorgd door Avonturenbus. Neemt u contact met ons op om al uw wensen te bespreken.

Specificaties

De handgemaakte houten themakist “Helemaal Hollands” is aan de buitenkant in hooglansverf gelakt in de opvallende Nationale driekleur rood, wit en blauw. De deksel is uitgevoerd in oranje. De themakist heeft stevige stootranden en staat op vier stevige zwenkwielen. Tot slot is de themakist afgewerkt met twee mooie handgrepen. 
Het themamateriaal (de spellen, activiteiten en entourage) is opgeborgen in doorzichtige plastic bakken met een deksel, die voorzien zijn van stickers waarop de naam en de inhoud van de bak staan vermeld. 
Bij de themakist “Helemaal Hollands” wordt standaard de “Helemaal Hollands Goodie-Box” geleverd. Deze Goodie-Box is een houten lime-groen kistje, waarin gratis artikelen worden aangeboden door sponsoren van Avonturenbus. Deze artikelen mag de huurder dus behouden. De Goodie-Box zelf blijft eigendom van Avonturenbus.

Themakist “Helemaal Hollands”:
lengte: 100 cm
breedte: 70 cm
hoogte: 70 cm
gewicht: 100 kg (geschat)

“Helemaal Hollands Goodie-Box”:
lengte: 40 cm
breedte: 40 cm
hoogte: 30 cm

Zelf ophalen?
Indien u zelf de themakist “Helemaal Hollands” komt ophalen bij Avonturenbus, dient u rekening te houden met de afmetingen en het gewicht van de themakist (zie specificaties)! Een gewone personenauto voldoet niet!

Algemene Voorwaarden

Op de verhuur van alle themakisten en inflatables van Avonturenbus zijn de Algemene Voorwaarden Avonturenbus en de Aanvullende Huurvoorwaarden van toepassing.

Call Now Button