Avonturenbus Diensten

HEEFT U HULP NODIG?

Avonturenbus organiseert niet alleen eigen evenementen, maar gaat ook graag voor u aan de slag! Heeft u hulp nodig bij het organiseren van uw feest of evenement? Of werkt u graag samen met meerdere partners bij de organisatie of uitvoering daarvan? Neem dan contact met ons op en daag ons uit om van uw feest of evenement een succes te maken!

 

CO CREATIE

U zoekt een professionele en betrouwbare partner om samen een evenement mee op te zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Of het nu gaat om een ​​kleine braderie of een wat groter festival, samen maken we er een succes van!

Avonturenbus beschikt over een groot netwerk binnen alle benodigde disciplines en heeft een goed format voor de planning. Dus kom maar op met de ideeën!

Kosten
Alle kosten en baten worden verdeeld over het aantal co-creatiepartners. Ons tarief is € 35,- per uur p/p.

 

ORGANISATIE

U wilt een evenement organiseren, maar weet niet hoe? Dan kunnen wij u helpen! Uw ideeën vertalen wij graag naar een uitvoerbaar plan, waarmee u zo aan de slag kunt.

We inventariseren uw wensen en doen aan de hand van het plan concrete voorstellen, die na uw akkoord vastgelegd worden. Indien gewenst kunt u ook de uitvoering aan ons overlaten. Wij verzorgen uw evenement tot in de puntjes en u kunt zich richten op wat echt belangrijk is; uw gasten!

Kosten
In overleg met u stellen wij uw beschikbare budget vast voor onze diensten. In de basis geldt een tarief van € 35,- per uur p/p.

 

UITVOERING

Uw evenement heeft u goed op papier gezet en de contacten met toeleveranciers zijn gelegd. Het feest kan beginnen!

Of toch niet... U bent hard nodig als gastheer of gastvrouw en dringend op zoek naar hulp bij de uitvoering van uw evenement. Geen nood, wij komen te hulp. Nadat we uw plan zorgvuldig hebben doorgenomen, nemen wij graag de uitvoering ter hand. We onderhouden de contacten met de evenementenlocatie(s), leveranciers en artiesten en zorgen ervoor dat alles tijdens uw evenementen vlotjes verloopt.

Ook kunnen wij u (extra) begeleiding bieden bij activiteiten en workshops die u bij ons inhuurt.

Kosten
In overleg met u stellen wij uw beschikbare budget vast voor onze diensten. In de basis geldt een tarief van € 35,- per uur p/p.

De begeleiding van onze workshops wordt berekend op basis van de aard van de opdracht. In de regel kunt u uitgaan van een minimumbedrag van € 25,- per uur p/p exclusief materiaalkosten.

KINDEROPVANG

Avonturenbus biedt via bemiddelingsbureau Tadaah (www.tadaah.nl) professionele inzet als pedagogisch medewerker (BSO) aan kinderopvangorganisaties in de regio Zuid-Limburg. U haalt als kinderopvangorganisatie een uitstekende en flexibele professional met ruime ervaring in het vak van pedagogisch medewerker (BSO) in huis.

Komt u regelmatig personeel tekort? Neem dan direct contact met ons op en bespreek met ons de mogelijkheden!

CHAUFFEURSDIENSTEN

Avonturenbus biedt professionele chauffeursdiensten aan touringcarbedrijven in de regio Zuid-Limburg. U haalt als touringcarbedrijf een uitstekende en flexibele professional met ruime ervaring in het vak van touringcarchauffeur in huis.

Komt u regelmatig touringcarchauffeurs tekort? Neem dan direct contact met ons op!