Steltenlopen

Omschrijving

Omschrijving

Veel kinderen die dit voor het eerst proberen, hebben moeite om de stelten met hun armen via de binnenkant voorlangs vast te pakken. Zij pakke de stelten vaak helemaal achter vast of gaan met hun armen buitenom. De gemakkelijkste manier om dit te oefenen is de kinderen op de grond te laten staan met hun armen los langs hun lichaam. Zet de stelten dan achter tegen de schouders aan, met de voetsteunen naar binnen. Laat de kinderen de stelten vastpakken, zonder hun armen te bewegen. Laat ze dan achteruit opstappen op de voetsteunen. Houd nog wel de stelten voor hen goed vast. Dan is het tijd om de stappen te oefenen. Geduld is een schone zaak!

De deelnemers krijgen eerst de gelegenheid om even te oefenen. Houd daarna een wedstrijdje wie er het eerst over de finishlijn komt. Er zijn vele varianten op dit spel te bedenken, zoals een moeilijke route via een parcours, of in estafettevorm! 

Deze prijs is inclusief

  • 2 paar stelten
  • Start- en finishlijn
  • Spelregels

Transportkosten en borg worden in het winkelmandje berekend!

Extra Productopties

1 dag 40,00

Je eigen themakist samenstellen kan hier! Bestel Mijn Themakist en voeg daar uit de Speel-o-theek jouw keuze spelen aan toe!