WE INFLATE Tenten

Verhuur

Biergarten

Biergarten

€ 350,- per dag

De Biergarten is een geweldige opblaasbare feesttent / partytent (thematent). Dus nu ook in Nederland zijn Oktoberfeesten snel en makkelijk te organiseren. De tent wordt opgeblazen met 2 blowers. Dit betekent dat je al met 5 minuten kunt beginnen met het inrichten.

Deze gezellige, robuuste Biergarten is ideaal voor een feest tot ongeveer 75 personen, afhankelijk van de verdere inrichting van de partytent. De capaciteit is dus afhankelijk het aantal statafels en / of het plaatsen van een podium enz. enz. De afmetingen van deze party tent zijn: 8 x 7 x 4,2 meter. Binnen in de tent zijn op de wanden gezellige prints aangebracht. Deze feesttent wordt opgeblazen door middel van 2 blowers. Gaat u een feest organiseren, dan is deze opblaasbare Biergarten een geweldige eye catcher.Omdat deze partytent afsluitbaar is, is hij ook te gebruiken als het weer iets minder is.

Party Café

Party Café

€ 150,- per dag

Dit gezellige opblaasbare Party Café behoeft verder geen uitleg. Zodra dit café is opgeblazen is succes verzekerd. Afhankelijk van hoe u het gaat inrichten kunt u in deze feesttent een feest tot 40 personen geven. Het is een lichte en gemakkelijk hanteerbare feesttent. Dit Party Café wordt geleverd met 1 blower en is snel op te zetten en even snel weer af te bouwen. De tent heeft een afmeting van 8 x 5 x 5 m.

Barrel Bar

Barrel Bar

€ 175,- per dag

Deze stoere opblaasbare Barrel Bar is een open bar waar je zowel in als omheen kunt staan. Deze thematent is perfect voor bijvoorbeeld een mega Piraten feest. De bar biedt ruimte aan ongeveer 60 personen. Deze thematent is 8 x 7 meter.

Club Tropicana

Club Tropicana

€ 300,- per dag

Onze opblaasbare partytent Club Tropicana is geschikt voor een feest tot ongeveer 80 personen. Door zijn frisse, zomerse tinten is hij uitermate geschikt om er een zomers themafeest in te geven. Door de vele ramen die open kunnen is deze party tent ook bij warm weer zeer geschikt. Ook is de “Club Tropicana” te gebruiken bij wat slechter weer, omdat hij geheel afsluitbaar is. De tent heeft een doorsnee van 10 meter.

Ierse Pub

Ierse Pub

€ 250,- per dag

Deze gezellige, robuuste opblaasbare Ierse Pub is ideaal voor een feest tot ongeveer 75 personen. Het aantal personen is afhankelijk van de verdere inrichting van de partytent. De capaciteit hangt af van het aantal statafels en / of het plaatsen van een podium enz. enz. De afmetingen van deze party tent zijn: 5 x 10 meter. Binnen in de tent is een gezellige “open haard”. Deze feesttent wordt opgeblazen door middel van 2 blowers. Gaat u een feest organiseren, dan is deze opblaasbare Ierse Pub een geweldige eye catcher. Omdat deze partytent geheel afsluitbaar is, is hij ook te gebruiken als het weer iets minder is.

Nightclub

Nightclub

€ 250,- per dag

Deze stoere, mysterieuze, opblaasbare Nightclub biedt ruimte aan ongeveer 60 personen en is perfect voor een leuk themafeest..Deze thematent is 8 x 7 meter.

Omdat deze tent zowel aan de voorkant als aan de achterkant te openen is, is hij uitermate geschikt om een bestaande zaal te vergroten of te verlengen. De Nightclub is geheel afsluitbaar, dus ook met minder weer te gebruiken.

Saloon

The Saloon

€ 250,- per dag

The Saloon is een stoere, rubuste tent waarmee ieder feest een succes is. Deze opblaasbare thema tent biedt ruimte aan zeker 60 personen. De afmetingen van deze thema tent/party tent zijn 5 x 10 meter. Deze tent is geheel afsluitbaar, dus ook met minder weer (niet met storm) te gebruiken.

De Ski Hut

De Ski hut

€ 350,- per dag

Deze ski hut is met zijn 10 x 7 meter en uitermate geschikt voor een feest tot ongeveer 80 personen. Of u nu een thema “Apres-ski”, “Oktober-fest” of een ander thema wilt. Met deze robuuste party tent is er ruimte genoeg. In verband met het gewicht wordt de tent geleverd op een aanhanger. Vanuit de aanhanger kan hij heel gemakkelijk opgeblazen worden. Bij deze opblaasbare thema tent/party tent worden 2 blowers meegeleverd. De ski hut is ook bij minder mooi weer (niet bij storm) goed te gebruiken omdat hij geheel afsluitbaar is.

Sterren Dome

Sterren Dome

€ 250,- per dag

Deze gezellig Sterren dome heeft een afmeting van 10 x 10 meter en is geheel afsluitbaar. De Sterren dome is airtight, dus wordt opgeblazen zonder dat het gebruik van blowers daarna nog nodig is. Door de afmetingen is deze tent ideaal voor feesten tot 70 personen.

The Lodge

The Lodge

€ 300,- per dag

The Lodge is een super opblaasbare tent voor allerlei feesten en partijen tot ongeveer 80 personen. Natuurlijk is dit afhankelijk van wat er verder aan bijvoorbeeld bar, praattafels, podium e.d in de tent wordt geplaatst. De Lodge is ook te gebruiken bij wat slechter weer (niet bij storm) omdat hij geheel afsluitbaar is. De tent heeft een afmeting van 10 meter doorsnee.

Zelfs Andre Haze jr. heeft een geweldig optreden gegeven in The Lodge!

De Zanzi Bar

De Zanzi Bar

€ 250,- per dag

Deze gezellige Caribian Zanzi Bar heeft een afmeting van 10 x 5 meter en is uitermate geschikt voor een zomers thema-feest tot ongeveer 50 personen. Deze tent is geheel afsluitbaar, dus ook met minder weer (niet met storm) te gebruiken.

Call Now Button