WE-INFLATE Opblaasbare toestelen

Verhuur

World Tour

World Tour

Te huur per dag
Pas op!!! Voorlopig niet als springkussen te huur voor de Nederlandse openbare markt. Heeft u een sportevenement? Dan zijn er onder strenge toezicht en regels mogelijkheden om de World-Tour te gebruiken als stormbaan/sporttraject. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Wij hebben het grootste springkussen ter wereld: The World-Tour. De afmetingen zijn maar liefst 42 x 20 x 7 meter.

Het “World-Tour” evenement is meer dan een stormbaan alleen. Het is een beleving! Dit opblaasbare item heeft mooie grote klimwanden maar ook veel glijbanen en kruip en sluipdoor stukken. Ook is het met al zijn werelddelen en de daarbij horende bekende items, een geweldig sport en leerobject voor de kinderen.

Wat valt er te doen op en in de World Tour!
Via de ingang waant men zich in Afrika en tussen al deze wilde dieren ren je in een veilige vlucht naar Nederland waar de molen met wieken en een koe je vrolijk laten rennen naar de piramides van Egypte en als je die hebt beklommen, al afglijdend, kom je terecht in het strijdlustige Colosseum en wanneer dat nog niet genoeg is kom je bij de Chinese muur waar de obstakels je doen verdwalen in de tijd. Wie zet de snelste tijd neer?

Na deze verhitte tocht ben je eindelijk toe aan een verkoeling op de Noordpool. Na deze klimmende ijstocht kom je bij de IJffeltoren waar jouw trots nogmaals moet worden overwonnen en na de met water overtrokken “Tower Bridge” ga je met de boot terug naar Afrika waar de prachtige dieren je zullen troosten na deze loodzware “World Tour”. Wij makent jouw dromen mogelijk en laten spelen en leren hand in hand gaan. Durf jij het aan? Ook hier is de afgelegde tijd belangrijk!!

De verhuurprijs is van vele factoren afhankelijk. Indien u het contactformulier invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de verhuurprijzen, beschikbaarheid en dergelijke te bespreken.

Chinese Muur

Chinese muur

€ 350,- per dag
Pas op!!! Voorlopig niet als springkussen te huur voor de nederlandse openbare markt. Heeft u een sportevenement? Dan zijn er onder strenge toezicht en regels mogelijkheden om de Chinese muur te gebruiken als stormbaan/sporttraject. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

De Chinese Muur is een van de onderdelen van het grootste springkussen ter wereld, World Tour. Deze stormbaan is 20 x 10 meter; een geweldige stormbaan voor jong en oud.

Piramide van Egypte

De Piramide van Egypte

€ 250,- per dag

Egypte met haar piramides, een waar klim en glij paradijs De piramides van Egypte, een onderdeel van World Tour, het grootste springkussen ter wereld, is afzonderlijk te huur. Deze grote glijbaan met piramides heeft een afmeting van 10 x 10 meter, dus er kunnen heel veel kinderen op springen en glijden.

Antartica

Antarctica

€ 250,- per dag

Pas op!!! Voorlopig niet als springkussen te huur voor de nederlandse openbare markt. Heeft u een sportevenement? Dan zijn er onder strenge toezicht en regels mogelijkheden om de Antartica muur te gebruiken als klimmuur/sporttraject. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Dit grote springkussen is een onderdeel van ons grote springkussen De World Tour. Dit gedeelte is 10 x 10 meter en heeft een 4 meter hoge klimberg en 2 kleinere bergen. Dit springkussen is niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar.

Opblaasbare Sporthal

Opblaasbare Sporthal

€ 120,- per dag

Of je nu van voetbal of van basketbal houdt, deze opblaasbare sporthal is speciaal ontworpen voor alle sportieve kinderen. Dit springkussen heeft een mooi springgedeelte en een glijbaan. De sporthal is bijna geheel af te sluiten en dus ook met iets minder mooi weer te gebruiken. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Afmetingen 5 x 5 x 3 meter
Gewicht: 100kg

Opblaasbare voetbal

Opblaasbare voetbal

€ 100,- per dag

Of je nu van voetbal of van basketbal houdt, deze opblaasbare voetbal is speciaal ontworpen voor alle sportieve kinderen. Dit springkussen heeft een mooi springgedeelte. Bij het organiseren van bijvoorbeeld sport-evenementen is deze voetbal een geweldige aanvulling. De voetbal is bijna geheel gesloten en dus ook met iets minder mooi weer te gebruiken. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Afmetingen 5 x 5 x 3 meter
Gewicht: 100kg

Opblaasbaar Voetbalveld

Opblaasbaar Voetbalveld

€ 150,- per dag

Dit springkussen heeft als thema voetballen en heeft een mooi springgedeelte en twee grote glijbanen. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Dit opblaasbare voetbalveld is bij uitstek geschikt om te gebruiken bij voetbalverenigingen. Uiteraard kan hij overal waar u de kinderen wil stimuleren om te sporten gebruikt worden.

Afmetingen: 5 x 7.5 x 3.5 meter
Gewicht: 190kg

Eiland

Eiland

€ 100,- per dag

Eiland, een springkussen met vele mogelijkheden en met een zomers thema, Palmen. Op dit springkussen kunnen de kleintjes zich naar hartenlust uitleven. Ze kunnen klimmen, kruipen, sluipen en glijden. Leuk voor een kinderfeestje!

Afmetingen: 5 x 6 m
Gewicht: 100 kg

Kasteel met zwembad

Kasteel met zwembad

€ 140,- per dag

Voor de kleintjes is dit Kasteel met zwembad en glijbaan een waar speelparadijs.

Dit springkussen heeft een mooi springgedeelte en 1 glijbaan. Het springgedeelte is helemaal afgesloten en daarom uitermate geschikt voor de kleinere kinderen. Wel is hij spannend om zijn sluipgangen en glijbaan. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Het Kasteel kan ook zonder zwembad worden gebruikt.

Piratenschip

Piratenschip

€ 120,- per dag

Huur een piratenschip voor elk kinderfeest. U maakt van een gewoon kinderfeest heel eenvoudig een echt themafeest.
Dit stoere piratenschip heeft een groot springgedeelte en een mooie glijbaan.

Afmetingen: 4 x 5 meter
Gewicht: 140kg

Pirateneiland

Pirateneiland

€ 80,- per dag

Een echt Pirateneiland in Nederland!
Dit springkussen is helemaal afgesloten en daarom uitermate geschikt voor kleinere kinderen. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.
Doordat het Pirateneiland maar 2 meter hoog is is hij ook voor gebruik binnen geschikt.

Afmetingen: 4 x 4,5 x 2 meter

Piratenhuis

Piratenhuis

€ 100,- per dag

Het stoerste Piratenhuis van Nederland is bij ons te huur! Dit springkussen heeft een springgedeelte en 2 glijbanen. Het springgedeelte is helemaal afgesloten en daarom uitermate geschikt voor kleinere kinderen. Wel is hij spannend om zijn 2 lage, ook goed beveiligde glijbanen. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Afmetingen: 7 x 4 x 3.8 meter
Gewicht: 140kg

MAX Springkussen

MAX Springkussen

€ 87,50 per dag

MAX is een uitdagend springkussen voor ieder kind! Sinds Max Verstappen deelneemt aan de F1 is racen heel populair geworden in Nederland. WE-inflate heeft daarom meerdere opblaasbare springkussens ontworpen met als thema: Racing. Dit springkussen heeft uitdagende obstakels en een klim en glij gedeelte.

Afmetingen 5 x 7 x 3.5 meter
Gewicht: 160kg 0.55mm pvc

Formule-1 Glijbaan

Formule-1 Glijbaan

€ 175,- per dag

Sinds Max Verstappen meedoet aan de formule-1 is deze tak van sport voor ons Nederlanders belangrijk geworden. Om op deze populaire markt in te spelen heeft WE-inflate meerdere opblaasbare springkussens ontworpen met als thema Racing ofwel Formule 1. Dit opblaasbare springkussen heeft twee enorme glijbanen. De glijbanen van dit kussen zijn omgeven door hoge opblaasbare muren waardoor ze veilig zijn voor bijna iedere leeftijd. Bij deze opblaasbare glijbaan gebruikt u 2 blowers. Het opbouwen is binnen 3 minuten gebeurt. Binnen 10 minuten is hij weer leeggelopen.

Afmetingen: 8 x 5 x 6 meter
Gewicht: 200kg

LOVE Springkussen

LOVE Springkussen

€ 80,- per dag

Dit gezellige WE-inflate LOVE springkussen met harten is speciaal ontworpen voor de kleine kids tot ongeveer 4 jaar. Bij de ontwikkeling van dit springkussen is vooral gekeken naar de veiligheid voor de kleinsten. Het heeft een springgedeelte met niet al te veel hoge opstakels en is rondom gesloten zodat er maar 1 uitgang is. Hierdoor kunnen de kleintjes goed in de gaten gehouden worden.

Het Wilde Westen

Het Wilde Westen

€ 100,- per dag

Het Wilde Westen in Nederland!! Dit springkussen heeft een springgedeelte en diverse obstakels. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Afmetingen 5 x 5 x 3 meter
Gewicht: 100kg

Western Springkussen

Western Springkussen

€ 120,- per dag

Western in Nederland!! Met zijn steigerende paard met cowboy heeft dit springkussen een stoer uiterlijk. Het springkussen heeft een springgedeelte en een glijbaan. Bij dit springkussen hoeft u maar 1 blower te gebruiken en binnen 3 minuten is hij opgebouwd. Ook kan hij binnen 3 minuten weer zijn leeggelopen.

Afmetingen 5 x 5 x 3.5 meter
Gewicht: 100kg

Call Now Button