WE-INFLATE Feest items

Verhuur

Air Dancer, Geboorte

Air Dancer, Geboorte

€ 50,- per 3 dagen

Huur ooievaars bij de geboorte van een baby en het feest is compleet!

Deze vrolijk zwaaiende ooievaars zijn 4 meter hoog. Ze zijn er in diverse kleuren, dus zowel voor een jongen als voor een meisje.

De huurprijs is berekend per 3 dagen. Dus de ooievaar kan de dag van geboorte en nog twee dagen daarna blijven staan. Uiteraard kan langer ook. Neem hierover contact met ons op en wij zullen dan in overleg met u een mooie prijs hiervoor maken.

Air Dancer, Abraham / Sara

Air Dancer, Abraham / Sara

€ 50,- per 3 dagen

Verjaardag?
Huur onze gezellige zwaaiende poppen. Door middel van verwisselbare leeftijdsborden kunnen ze voor allerlei leeftijden gebruikt worden. Of u ze nu neerzet voor een Sara of een Abraham, of dat de jarige 60 is. Zowel Sara als Abraham zijn 5 meter hoog. Ook ’s avonds vallen ze op omdat er verlichting in de blowers in zit. Deze opblaasbare Sarah en/of Arbrahams worden geplaatst op geluidsarme blowers.

Ballonnenboog

Ballonnenboog

€ 50,- per 3 dagen

Te gebruiken bij verjaardagen maar ook bij andere feesten. 1 zijde van de ballonenboog is bedrukt met het woord: gefeliciteerd. De andere zijde heeft alleen de opdruk van ballonnen. Deze ballonnenboog is geplaatst op 2 blowers met verschillende kleuren led verlichting. Er zijn verschillende programma’s en kleuren mogelijk die met een afstandbediening in te stellen zijn. Bij deze bogen worden “stille” blowers geleverd waardoor ze ook binnen te gebruiken zijn tijdens bijvoorbeeld beuren en feesten/partijen.

Deze boog is 2,5 meter hoog en 3 meter breed.

Denkt u ook aan de aanschaf van een boog maar dan met een heel ander ontwerp, andere kleur of een andere hoogte? Of een ontwerp met daarop uw bedrijfslogo of naam, neem contact met ons op en samen komen we zeker tot een mooi ontwerp dat uniek zal zijn voor uw bedrijf.

Sfeerverlichting

Sfeerverlichting, set

€ 20,- per dag

De huurprijs van deze sfeerverlichting is per 2 stuks per dag

In het assortiment voor zowel de verhuur als verkoop heeft WE-inflate deze mooie sfeerverlichting. De verlichting kan door middel van een afstandsbediening in verschillende kleuren worden aangepast. Een prachtig artikel voor de aankleding van ieder feest of bij een opening van een bedrijf enz. Deze sfeervolle tubes zijn in diverse maten te verkrijgen.

LEDLampen

Ledlampen, set

€ 50,- per dag

Ledlampen: per 2 standaards met 8 lampen
Ledlampen van WE-inflate zijn licht van gewicht. Daardoor zijn ze gemakkelijk in een opblaasbare party tent op te hangen.

Ook heeft WE-inflate voor haar lampen mooie standaards waarop 4 lampen geplaatst kunnen worden. De vier lampen zijn met elkaar te verbinden waardoor je voor je feest een gezellige sfeer creëert. Ook reageren de lampen op de maat van de muziek.

Wilt u echt uitgebreide, professionele verlichting en/of geluid in of bij een tent van WE-inflate. Ook dat is mogelijk. WE-inflate werkt samen met gerenommeerde bedrijven. Vraag naar de mogelijkheden.

Geluidsinstallatie

Geluidsinstallatie

100,00 € per dag

De geluid-set is een complete plug & play set, klaar voor jouw feestje.
Deze set bevat een 15″ passieve en actieve luidspreker.
De actieve luidspreker bevat een versterker met ingebouwde USB/SD speler en gebruikt draadloze bluetooth technologie om uw muziek draadloos vanaf uw smartphone of tablet te streamen.
Beide luidsprekers hebben een blauwe LED-ring rond de woofer.
Deze geluid-set wordt geleverd met een bedrade microfoon voor karaoke of presentatie.

1000W Luidsprekerset met statieven
Eenvoudig in te stellen en te bedienen
Ingebouwde USB-speler met digitaal scherm
Draadloze bluetooth technologie voor audio streaming
Ingebouwde equalizer met 5-band regelaar
Inclusief afstandsbediening
Inclusief bedrade microfoon
Inclusief luidspreker statieven en kabels
ADDITIONAL INFORMATION;
Power max. 1000W
Output power 500W
Impedance 8Ohm
Frequency response 35Hz-18kHz
SPL max 128dB
Subwoofer 15″
Voltage 110~240Vac
Dimensions:Per speaker 360 x 445 x 690mm
Weight per set 26.2kg

Heineken Blade Biertap

Heineken Blade Biertap

€ 50,- per dag

Heineken Blade, het systeem dat overal past.

Vanaf nu hebben wij in samenwerking met Heineken een geweldige biertap in ons assortiment. Deze biertap genaamd Blade is gemakkelijk in gebruik. Er hoeft geen koolzuur aangesloten te worden. Bij deze Blade biertap worden een fusten geleverd met 8 liter. Dit is meer dan 1 krat bier. Dus deze Blade is ook voor de kleinere feesten ideaal.

Call Now Button