Sport en Spel

Verhuur

Wack a Mole

Wack a Mole

150,- per dag€

Speciaal voor de huur (maar ook bij ons te koop) heeft WE-inflate een Wack a Mole aangeschaft. De meeste spellen hebben een doorsnee van 4 meter maar ons spel heeft een doorsnee van maar liefst 6 meter.
Het doel is om zoveel mogelijk ballen uit de ring te halen, maar pas op!!! Uw tegenstander slaapt niet!!! Hij staat klaar om u met een hamer te verrassen.

Wil jij je baas, vriend, teamgenoot of collega ook zo graag eens een leuke maar rake mep geven? Huur of koop dan nu de “wack a mole”

Voetbal Dartbord

Voetbal Dartbord

€ 120,- per dag

Het “voetbal”-Dartbord voor een sportief evenement.
Dit opblaasbare 4 meter hoge bord is net even anders. Het is gemaakt om je voetbal-skills te testen en/of verbeteren of gewoon om een mooi sport- en spel evenement te hebben. De door WE-inflate geleverde Dartborden zijn aan twee kanten te bespelen. Het opblaasbare “voetbal” bord wordt geleverd met 12 ballen in 2 verschillende kleuren. Er kunnen meerdere teams gevormd worden om tegen elkaar te spelen. Tevens leveren wij er 2 zogenoemde “plukpalen” bij. Met deze palen is het handig om de hoog geschoten ballen weer van het Dartbord te verwijderen.

Call Now Button