Inflatables

Verhuur

Pas OP!

Zoals het u wellicht niet is ontgaan is er in Nederland veel onzekerheid ontstaan over wel of niet veilige, goedgekeurde springkussens. Springkussens die de laatste jaren nog voor goedkeuring in aanmerking zijn gekomen worden nu door de NVWA als gevaarlijk bestempeld. WE-inflate en Avonturenbus zijn ervan overtuigd dat onze springkussens veilig zijn en volgens alle Europese normen zijn vervaardigd, maar wij zullen al onze springkussens ook aan een keuring door de TUV laten onderwerpen. Totdat dat is afgerond hebben wij helaas moeten besluiten om tijdelijk enkele van onze springkussens niet te verhuren / verkopen binnen Nederland, bestemd voor openbare gelegenheden.
Wilt u een springkussen huren voor privé-gebruik, op privé-grond dan kan dit vooralsnog wel gewoon. In andere Europese landen speelt dit allemaal niet en aan deze landen verhuren en verkopen we dus wel onze, veilige en Europees gecertificeerde springkussens!

Voor al onze Belgische en Duitse klanten geldt dus nog steeds dat ons assortiment opblaasbare speeltoestellen/springkussens groot is. Voor iedere evenement is er wel een. Of u nu een springkussen zoekt voor een verjaardagsfeestje of voor een groot evenement.

Aangezien opblaasbare items die uitsluitend gebruikt worden voor Sportevenementen niet onder bovenvermelde Nederlandse warenwetbesluit vallen kunnen deze wel binnen Nederland worden verhuurd. U kunt hierbij denken aan stormbanen en dergelijke. Bekijk ons Sport assortiment bij Sport en Spel.
Lees voor aanschaf / huur van een sportartikel eerst aandachtig de notitie Reikwijdte behorende bij het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen.

Blaasbal

Blaasbal

€ 55,- per dag

Het blaasbal spel is een uitdagende attractie voor met name jongere kinderen, maar ook volwassenen zullen dit gezellige en populaire spel kunnen waarderen.

Vorm twee teams met elk 1 tot 2 spelers en 1 keeper. Probeer als team de balletjes langs de keeper in het doel van de tegenstander te blazen. Uit de kegels wordt lucht geblazen die afkomstig is van de luchtdruk van het spel. Het spel heeft een neutrale kleurstelling en een echt voetbalveld. Een leuk spel die inzetbaar is tijdens vrijwel iedere activiteit of evenement of op een camping of recreatie accommodatie kan worden geplaatst.

Specificaties
Afmetingen : 2,5 x 1,5 x 1,3 m (LxBxH)
Afmeting opgerold : 0,4 x 0,8 (DxL)
Gewicht object : ca. 40 kg
Gewicht blower : 15 kg
Opzettijd : ca. 5 minuten
Opzetten, afbreken : 1 persoon
Capaciteit : 2 – 6 personen

Zweefbal

Zweefbal

€ 50,- per dag

Door de constante lucht uit de kegels blijven de ballen op de wind zweven. Het is de bedoeling om de bal van de ene kegel naar de andere kegel over te brengen, om deze vervolgens aan het eind in de bak te blazen. Je kan dit spel met twee teams tegelijk spelen; wie heeft uiteindelijk de meeste ballen in de mand?
Of wie is het snelst met één bal van de ene kant naar de andere kant transporteren?

Specificaties
Afmetingen : 4,5 x 1,2 x 1,3 m (LxBxH)
Afmeting opgerold : 0,4 x 0,8 (DxL)
Gewicht object : ca. 40 kg
Gewicht blower : 15 kg
Opzettijd : ca. 5 minuten
Opzetten, afbreken : 1 persoon
Capaciteit : 1 – 8 personen

Avonturenbus Verhuur is trotse verhuurpartner van WE-Inflate! Via onze website kunt u alle producten uit het assortiment van WE-Inflate huren. WE-Inflate is tevens partner van ons Lang Niet Moe Festival.

Call Now Button