Ontstaan Avonturenbus

Werken met kinderen

Binnen de familie van Avonturenbus eigenaar Philip van Sleeuwen is het werken met kinderen heel gewoon. Veel familileden werk(t)en in het (basis)onderwijs. Het lag dus voor de hand dat Philip ook die kant op zou gaan. Hij koos voor een lange carrière binnen de professionele kinderopvang.
Helaas werd deze loopbaan in 2010 door de naderende crisis voortijdig onderbroken. Door ontslag moest Philip iets anders gaan bedenken.

In 2011 startte hij Avonturenbus, een eenmanszaak met wilde plannen rondom een nieuwe touringcar en vele kinderactiviteiten. Dat bleek in crisistijd wat te ambitieus en de plannen werden snel bijgesteld.
Er volgden een aantal leuke kleinere en grotere activiteiten voor kinderen, vaak in de vorm van workshops. Ook de afdeling Avonturenbus Verhuur werd opgezet.

Philip richt alle activiteiten binnen zijn bedrijf nu op de educatie van kinderen op het gebied van duurzaamheid. De huidige ontwikkelingen rondom ons klimaat brengen een grote mate van urgentie met zich mee. In dit momentum wordt activisme aangewakkerd en Philip wil daar met zijn evenementen voor kinderen graag een informerende rol in spelen.

Call Now Button