Over de Avonturenbus

Avonturenbus Events

Avonturenbus Events organiseert rondom het Grootste Springkussen van Europa grote kids-events met diverse activiteiten, workshops en kinderentertainment. Daarnaast zorgt een afwisselend en interactief podiumprogramma voor een uitstekende sfeer tijdens de events. Kindertheater BUYA verzorgt diverse theaterworkshops en leuke voorstellingen op het podium. Kinderen en ouders / verzorgers kunnen even tot rust komen in de leeshoek of op het terras met een bekertje limonade, thee of koffie. Groepen kunnen een eigen tent huren, voorzien van tafels en banken (wel reserveren!).

De evenementen vinden plaats tijdens de schoolvakanties en andere vrije dagen in de grotere sporthallen en grote overdekte evenementenlocaties. Het evenement is op de locatie maximaal 2 weken te bezoeken, daarna verhuist het evenement naar een volgende locatie. Op deze website, op de Facebookpagina en op de App wordt aangegeven waar het evenement te vinden is.
Via de App kan ook worden gereserveerd. Alle benodigde informatie is er te vinden, zoals locatie, data, prijs, parkeergelegenheid enz. Speciaal voor kinderen is er met de App een interactief spel te spelen in combinatie met het springkussen. De App is binnenkort gratis te downloaden voor Android en iPhone. 

Avonturenbus Events streeft ernaar om van de evenementen rondom het Grootste Springkussen van Europa een beleving te maken! Een evenement waar kinderen EN ouders / verzorgers graag een dag verblijven, zich uitstekend kunnen vermaken en natuurlijk graag weer terugkomen!

Avonturenbus Verhuur

Avonturenbus Verhuur verhuurt aan zowel bedrijven als particulieren diverse partytenten, tafels en banken, sport- en spelmaterialen en de unieke themakist “Helemaal Hollands”. Ook het podium en het Grootste Springkussen van Europa kunnen worden gehuurd via Avonturenbus Verhuur.

Sponsoring

Avonturenbus Events vervoert Het Grootste Springkussen van Europa en haar personeel per touringcar. De opvallende touringcar biedt uitstekende promotionele mogelijkheden. Ook UW reclameboodschap past op de achterzijde van de bus! Vraag vrijblijvend naar het uitgebreide sponsorpakket van Avonturenbus Events.

Partners

Fotografie

Martijn van der Graaf Fotografie  fotografeert met name op evenementen en in eigen fotostudio in Alkmaar-Noord.

Workshops

Spelwijzers

Spelenderwijs kleur geven aan het welzijn van mensen en het bevorderen van een sociale samenleving.

Diversen

IJskimo
Koel lekker af tijdens uw feest, braderie of sportdag met de enige echte IJskimo van Den Haag!
IJskimo serveert voor u echt Italiaans schepijs van Florencia. Bel 06-51762682

Call Now Button