Onze diensten

Co Creatie

U zoekt een professionele en betrouwbare partner om samen een evenement mee op te zetten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Of het nu gaat om een kleine braderie of een wat groter festival, samen maken we er een succes van!
We maken een eventbegroting, een gedetailleerd draaiboek, zorgen voor de juiste invulling van het programma en schakelen de beste leveranciers in.
Avonturenbus beschikt over een groot netwerk binnen alle benodigde disciplines en heeft een goed format voor de planning.

Dus kom maar op met de ideeën!

Organisatie

U wilt een evenement organiseren, maar weet niet hoe? Dan kunnen wij u helpen!

Uw ideeën vertalen wij graag naar een uitvoerbaar plan, waarmee u zo aan de slag kunt.
We inventariseren uw wensen en doen aan de hand van het plan concrete voorstellen, die na uw accoord vastgelegd worden.

Indien gewenst kunt u ook de uitvoering aan ons overlaten. Wij verzorgen uw evenement tot in de puntjes en u kunt zich richten op wat echt belangrijk is; uw gasten!

Uitvoering

Uw evenement heeft u goed op papier gezet en de contacten met toeleveranciers zijn gelegd. Het feest kan beginnen!

Of toch niet… U bent hard nodig als gastheer of gastvrouw en bent dringend op zoek naar hulp bij de uitvoering van uw evenement. Geen nood, wij komen te hulp.

Nadat we uw plan zorgvuldig hebben doorgenomen, nemen wij graag de uitvoering ter hand. We onderhouden de contacten met leveranciers, entertainment en andere partijen, we coordineren alles op de eventlocatie en zorgen dat alles tijdens uw evenement soepeltjes verloopt.

Workshops

Workshops zijn een (inter)actief onderdeel van uw evenement en kunnen het karakter van uw event bepalen. Het is dus van groot belang dat u de juiste workshop(s) aanbiedt. Wij kunnen u daarbij helpen.

Onze workshops worden in overleg met u op maat gemaakt en verzorgd. Waar nodig schakelen wij onze partners in om tot het juiste resultaat te komen.

Al onze workshops worden duurzaam ontworpen en uitgevoerd en hebben zo een minimale impact op onze levende planeet.

Call Now Button