Avonturenbus Events organiseert het Lang Niet Moe Festival, een nieuw en doorlopend festival voor kinderen. Onze hoofdpersonen Vera (6) en Tim (8) nemen u mee op reis, op zoek naar speeleiland Morgensprong. Onderweg moeten zij met behulp van de kinderen op het festival grote gevaren overwinnen die hun eiland bedreigen. Het thema duurzaamheid wordt door Vera en Tim heel praktisch uitgelegd in workshops en andere activiteiten. Daarnaast zorgt kinderentertainment en een aantrekkelijk podiumprogramma voor een uitstekende sfeer tijdens het festival. Kinderen en ouders kunnen even tot rust komen in de leeshoek of op het terras met een lekkere versnapering. Groepen kunnen een eigen tent huren, voorzien van tafels en banken.

Het festival vindt met name plaats tijdens de schoolvakanties in de grotere sporthallen en overdekte evenementenlocaties. Het festival is op de locatie maximaal 2 weken te bezoeken, daarna verhuist het festival naar een volgende locatie. Op de website, de Facebookpagina en de App wordt aangegeven waar het festival te vinden is.

Avonturenbus Events streeft ernaar om van het Lang Niet Moe Festival een beleving te maken! Een festival waar kinderen EN ouders graag een dag verblijven, zich uitstekend kunnen vermaken en natuurlijk graag weer terugkomen! Meer informatie over Avonturenbus Events en Avonturenbus Verhuur vindt u HIER!

Het Lang Niet Moe Festival vindt u op Facebook en natuurlijk op een geheel eigen website!

Call Now Button